Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Τα επεισόδια στα Εξάρχεια συνεχίζονται υπό την απραξία του Υπουργείου Προστασίας της Πολίτη

Χαρακόπουλος (ΝΔ): Τα επεισόδια στα Εξάρχεια συνεχίζονται υπό την απραξία του Υπουργείου Προστασίας της Πολίτη
"Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου για να μη δυσαρεστηθούν φίλιες δυνάμεις του περιθωρίου", σύμφωνα με τον Μ. Χαρακόπουλο
«Τα εθιμοτυπικά πλέον επεισόδια των “συλλογικοτήτων” στο τέλος κάθε εβδομάδας στην περιοχή των Εξαρχείων, συνεχίζονται χωρίς διακοπή, υπό την καθιερωμένη, επίσης, απραξία του κατ’ ευφημισμόν Υπουργείου Προστασίας της Πολίτη», τόνισε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης,  Μ. Χαρακόπουλος.
Με ε αφορμή τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε  ότι «τα εθιμοτυπικά πλέον επεισόδια των “συλλογικοτήτων” στο τέλος κάθε εβδομάδας στην περιοχή των Εξαρχείων, συνεχίζονται χωρίς διακοπή, υπό την καθιερωμένη, επίσης, απραξία του κατ’ ευφημισμόν Υπουργείου Προστασίας της Πολίτη.
Το κράτος των Εξαρχείων εξακολουθεί να βρίσκεται -ως φαίνεται- εκτός κάθε κρατικής δικαιοδοσίας, αφημένο στις διαθέσεις κάθε παράνομου στοιχείου καθώς και οργανωμένων τραμπούκων.
Για την Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό, όλα όσα συμβαίνουν στη συγκεκριμένη περιοχή συνιστούν μια κανονικότητα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το κράτος δικαίου για να μη δυσαρεστηθούν φίλιες δυνάμεις του περιθωρίου.
Η ελληνική κοινωνία, όμως, δεν πρόκειται ποτέ να συμφιλιωθεί με αυτήν την κατάσταση».
«Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι, ως Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επικρατήσουν παντού και για όλους, χωρίς εξαιρέσεις», κατέληξε ο κ. Χαρακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης