Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σε τρίμηνη διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής

Σε τρίμηνη διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής
Το εργοστάσιο της Ελευσίνας έχει διακόψει τη λειτουργία του από το 2012
Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής βρίσκονται σε καθεστώς τρίμηνης διαθεσιμότητας καθώς το εργοστάσιο στην Ελευσίνα έχει διακόψει από τον Μάη του 2012 την λειτουργία του χαλυβουργείου λόγω κόστους παραγωγής και μειωμένης ζήτησης των προϊόντων.
Σήμερα, εργαζόμενοι, διοίκηση και Υπουργείο Εργασίας, πραγματοποίησαν τριμερή συνάντηση με την παρουσία εκπροσώπων της ΓΣΕΕ, του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μετάλλου, μία συνάντηση που απέβη άκαρπη με δεδομένο το γεγονός ότι οι διοικούντες την Χαλυβουργική, δεν κάνουν πίσω στην απόφασή τους.
Είναι αδιανόητο οι εργαζόμενοι μιας ιστορικής βιομηχανίας – σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ-να οδηγούνται στην απόγνωση, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να τους χρησιμοποιήσουν είτε ώστε να ασκήσουν πίεση για την επίτευξη Οικονομικών συμφωνιών, είτε ως "κομπάρσους" σε ενδοεπιχειρησιακές διαμάχες μεταξύ των μετόχων.
Καλούμε τη διοίκηση της χαλυβουργικής να πάρει πίσω την απόφασή της και να σταθεί στο ύψος της ιστορίας και του ονόματος της συγκεκριμένης βιομηχανίας.».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης