Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Επικίνδυνος ο Καμμένος στη θέση του υπουργού Άμυνας – Έπρεπε να τον αποπέμψει ο Τσίπρας

Θεοχαρόπουλος: Επικίνδυνος ο Καμμένος στη θέση του υπουργού Άμυνας – Έπρεπε να τον αποπέμψει ο Τσίπρας
Να του δώσει άλλο υπουργείο που δεν έχει τέτοια εθνική επικινδυνότητα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Επικίνδυνο για τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε τον Π. Καμμένο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να του δώσει άλλο υπουργείο που να μην έχει τέτοια εθνική επικινδυνότητα.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας όφειλε να έχει αποπέμψει εδώ και πολύ καιρό τον κ.Καμμένο.
«Θεωρώ ότι κάποιες φορές λειτουργεί σε συνεννόηση ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα και άλλες φορές λειτουργεί εν αγνοία του πρωθυπουργού, στην αγωνία του για την κομματική δική του επιβίωση.
Ας του δώσει ένα άλλο υπουργείο ο πρωθυπουργός να ασχολείται, που δεν έχει τέτοια εθνική επικινδυνότητα» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Εμείς είμαστε υπέρ της λύσης.
Δεν φεύγουμε από τη σταθερή θέση της χώρας, σύνθετη  ονομασία, erga omnes, για χρήση έναντι όλων και με δεσμευτικές εγγυήσεις για τα ζητήματα του αλυτρωτισμού.
Όλα αυτά πρέπει να έρθουν σε μία συμφωνία για να τα αξιολογήσει το ελληνικό κοινοβούλιο» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον κ.Καμμένο ότι «τορπιλίζει σταθερά τις προσπάθειες λύσης, γιατί αν δεν είχε κάνει όλες τις δηλώσεις από την αρχή, δεν είχε βάλει το θέμα τόσο ψηλά, θα μπορούσε το θέμα να λυθεί πιο εύκολα με εθνικά υπεύθυνη στάση όλων».
«Δυστυχώς, και ο κ. Τσίπρας το σκέφτεται σήμερα πλέον πολύ σοβαρά να κάνει πίσω λόγω πολιτικού κόστους, όπως τελικά έχει κάνει στροφές σε πάρα πολλά θέματα» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης