Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης για Συρία: Επείγουσα ανάγκη να μπει φρένο στην κλιμάκωση των θερμοκέφαλων

Παπαδημούλης για Συρία: Επείγουσα ανάγκη να μπει φρένο στην κλιμάκωση των θερμοκέφαλων
Δεν ταιριάζουν στην ΕΕ ούτε η αφωνία ούτε ο ρόλος του κομπάρσου υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης
Την επείγουσα ανάγκη να μπει φρένο στην κλιμάκωση των θερμοκέφαλων που απειλούν με ευρύτερη ανάφλεξη τον πλανήτη επισημαίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης αναφερόμενος στην κρίση στη Συρία.
Σε δήλωση του ο κ.Παπαδημούλης υπογραμμίζει και με αφορμή την αναμενόμενη στρατιωτική επέμβαση ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας, Γαλλίας στη Συρία ότι «τα θέματα αυτά δεν λύνονται με επιθετικά tweets, ούτε με παλικαρισμούς νταήδων, που παίζουν με τα σπίρτα σε μια αποθήκη καυσίμων, σε βάρος της παγκόσμιας ειρήνης και εκατομμυρίων πολιτών».
«Η έκκληση του γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για ένα αποφασιστικό "στοπ" στην επικίνδυνη κλιμάκωση και στις απειλές βίας αλλά και για την αναθέρμανση των πολιτικών και διπλωματικών πρωτοβουλιών είναι απολύτως αναγκαίο να βρει ανταπόκριση από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
Η ΕΕ οφείλει να στηρίξει τις πρωτοβουλίες του γγ του ΟΗΕ, γιατί δεν της ταιριάζουν ούτε η αφωνία, ούτε ο ρόλος του κουμπάρσου.
Η δραματική εμπειρία από τις προηγούμενες επεμβάσεις στο Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και τα καταστροφικά τους αποτελέσματα ελπίζω να βάλουν φρένο στους εμπρηστές» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης