Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Ανεπαρκής και λίγος ο Μητσοτάκης – Έγινε η ουρά του Βενιζέλου

Παπαδημούλης: Ανεπαρκής και λίγος ο Μητσοτάκης – Έγινε η ουρά του Βενιζέλου
Αναγκαστική η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, δεν αποκλείεται η συνέχιση της είπε ο κ.Παπαδημούλης
Ανεπαρκή και λίγο χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε ουρά του Ευάγγελου Βενιζέλου.
«Ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης έθεσε το θέμα του Συντάγματος, έκανε προτάσεις και τώρα λέει ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για την αναθεώρηση του Συντάγματος επειδή δεν του αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Παπαδημούλης.
«Η παρούσα Βουλή μπορεί να συζητήσει συγκεκριμένα θέματα και να πετύχει συναινέσεις ακόμη και πέραν των απαιτήσεων του νομοθέτη» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος κάλεσε όλα τα κόμματα να πάρουν μέρος στον διάλογο για το Σύνταγμα.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον κ.Μητσοτάκη και για το Σκοπιανό, κατηγορώντας τον ότι «πετάει στα σκουπίδια την πολιτική του πατέρα του».
Αναφερόμενος στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι είναι αναγκαστική, αλλά δεν απέκλεισε τη συνέχισή της.
«Δεν πρέπει να προδιαγράφουμε το μέλλον καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και θα αναζητήσει ευρύτερες συνεργασίες, έστω και αν είναι αυτοδύναμος.
Εάν η πρώτη τετραετία ήταν επικεντρωμένη στο μνημόνιο, η δεύτερη έχει αναπτυξιακές τομές» είπε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης