Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας θα απαλλαγεί από τους ΑΝΕΛ μόνο μέσω εκλογών

Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας θα απαλλαγεί από τους ΑΝΕΛ μόνο μέσω εκλογών
Τη θέση ότι το Κίνημα Αλλαγής αποκλείει να αποτελέσει συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ σε μία αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζει, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απεμπλακεί από τους ΑΝΕΛ μόνο μέσω εκλογών διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα αποτελέσει συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζει.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος επεσήμανε ότι «ένας χώρος όταν ανασυγκροτείται δεν το κάνει ετεροπροσδιοριζόμενος ή επιλέγοντας συμμάχους, και μάλιστα με τη ΝΔ, η οποία αποτελεί ιδεολογικό μας αντίπαλο.
Δεν βάζουμε καμία προτεραιότητα για μονομερείς συνεργασίες με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ».
Για το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι «θέλουμε να ανατρέψουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να γίνουμε η κυρίαρχη δύναμη στον προοδευτικό χώρο.
Η ενότητα επιτεύχθηκε, κάτι που κανείς δεν φανταζόταν πριν από ένα χρόνο.
Υπάρχουν δυσκολίες, ανηφόρες και εμπόδια, θα έπρεπε να προχωράμε ταχύτερα, ωστόσο “προχωράμε μπροστά”, όπως έλεγε και το σύνθημά μας στο Συνέδριο, γιατί τολμήσαμε.
Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες προωθητικά και όχι παρακωλυτικά».
Υποστήριξε ακόμη ότι «η χώρα χρειάζεται εθνική συνεννόηση, γι’ αυτό λέμε ότι εάν μας κατατάξει ο ελληνικός λαός στις τρεις πρώτες δυνάμεις, δηλαδή αν μας δώσει εντολή διερευνητική, θα καταθέσουμε τη δική μας προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης και θα απαντήσει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης