Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Οι μετοχές των αναδυόμενων αγορών η καλύτερη επένδυση του κόσμου

tags :
Goldman Sachs: Οι μετοχές των αναδυόμενων αγορών η καλύτερη επένδυση του κόσμου
Οι μετοχές των αναδυόμενων αγορών σημείωσαν καλύτερες αποδόσεις σε σχέση με τις αμερικανικές
Οι μετοχές των αναδυόμενων αγορών είναι η καλύτερη επένδυση του κόσμου καθώς η υποχώρηση του Φεβρουαρίου επέφερε τη σημαντική μείωση των αποτιμήσεων, σύμφωνα με την Goldman Sachs Asset Management.
Όπως δήλωσε Sheila Patel, της αμερικανικής τράπεζας, σε αντίθεση με τις προηγούμενες διόρθωση, όταν στις αναπτυγμένες χώρες σημειώνονταν μεγάλες εκροές, οι επενδυτές ενίσχυαν τις τοποθετήσεις τους σε πιο επικίνδυνα assets.
Αυτή ήταν η στρατηγική τον περασμένο μήνα καθώς οι μετοχές των αναδυόμενων αγορών σημείωσαν αποδόσεις 3,1% έναντι 2,5% των αμερικανικών.
«Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί χρόνος όταν αισθανθήκατε περισσότερο αισιόδοξοι για το πως πάνε τα πράγματα» δήλωσε σε συνέντευξη στο Bloomberg και πρόσθεσε «αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώσουμε, διότι υπάρχουν πράγματα που μπορούν να προκαλέσουν νευρικότητα, αλλά τείνουν να σχετίζονται με τη δομή των αγορών».
Η Patel δήλωσε ότι η εταιρεία είναι θετική στις μετοχές των εταιρειών υγείας στην Ινδία, στις μετοχές λιανικού εμπορίου του Μεξικό αλλά και στα ομόλογα της Αργεντινής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης