Τελευταία Νέα
Οικονομία

Υπουργείο Εργασίας: Οι δύο βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων θα τεθούν σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2018

Υπουργείο Εργασίας: Οι δύο βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων θα τεθούν σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2018
Σύμφωνα με δημοσίευμα το υπουργείο Εργασίας εγκαταλείπει την υπόσχεση για επαναφορά της αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης ενώ συζητεί υπό όρους την επεκτασιμότητα
Με ειρωνική διάθεση απαντά το υπουργείο Εργασίας στο «Βήμα της Κυριακής», δημοσίευμα του οποίο κάνει λόγο για «εγκατάλειψη υποσχέσεων» σχετικά με την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων.
«Bρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να τους στερήσουμε τη χαρά: οι δύο βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων θα τεθούν ξανά σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2018.
Σημειωτέον, δε, ότι αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση αλλά ψηφισμένο νόμο του κράτους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.
«Είμαστε βέβαιοι ότι μια τέτοια εξέλιξη θα χαροποιούσε ιδιαίτερα τους εκδότες και τους ιδιοκτήτες της ιστορικής κατά τα άλλα εφημερίδας.
Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τα σχετικά συναισθήματα των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένου του υπογράφοντος το δημοσίευμα», προσθέτει η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το υπουργείο Εργασίας εγκαταλείπει την υπόσχεση για επαναφορά της αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης ενώ συζητεί υπό όρους την επεκτασιμότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης