Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Η λογική της ακραίας Δεξιάς έχει πάρει το πάνω χέρι στη ΝΔ – Είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος

Θεοχαρόπουλος: Η λογική της ακραίας Δεξιάς έχει πάρει το πάνω χέρι στη ΝΔ – Είναι ιδεολογικός μας αντίπαλος
Κρίσιμο για το Κίνημα Αλλαγής το θέμα της πολιτικής ταυτότητας υπογράμμισε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την θέση ότι η λογική της ακραίας Δεξιάς έχει πάρει το πάνω χέρι στη ΝΔ διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής της ΔΗΣΥ, Θ. Θεοχαρόπουλος, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ αποτελεί ιδεολογικό μας αντίπαλο.
«Η ΝΔ δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα απολύτως εγκλωβισμένη σε ένα πελατειακό σύστημα της Δεξιάς, στη λογική της ακραίας Δεξιάς, η οποία έχει πάρει το πάνω χέρι.
Για αυτό αποτελεί τον ιδεολογικό μας αντίπαλο» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ενόψει και του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε είναι κρίσιμο το θέμα της πολιτικής ταυτότητας.
«Εδώ και δυο χρόνια προχωράμε μπροστά, με τις δυσκολίες, με τις ανηφόρες και με τα εμπόδια.
Από εδώ και στο εξής πρέπει να προχωρήσουμε για την υπέρβαση των όποιων προβλημάτων με στόχο έναν ενιαίο φορέα.
Το κρίσιμο είναι το θέμα της πολιτικής ταυτότητας, διότι θα ανασυγκροτηθούμε απέναντι τόσο στη ΝΔ, όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε λόγο για ανησυχητικές εξελίξεις.
«Η Ελλάδα πρέπει να κάνει όλες τις ενέργειες σε διπλωματικό επίπεδο για να έρθουν πίσω οι Έλληνες στρατιώτες άμεσα.
Ανησυχώ γιατί ο κος Ερντογάν μπορεί να το βάλει και αυτό σε μια λογική παζαριού» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος σχετικά με τις εκλογές στην Ιταλία, υπογράμμισε ότι «η υποχώρηση απέναντι στον εθνικολαϊκισμό δείχνει ότι τελικά οδηγεί στην επικράτησή του».
«Η προσπάθεια που έκανε η Δεξιά να ενσωματώσει και να αφομοιώσει την ακροδεξιά οδήγησε στην γιγάντωση της και όχι στην περιθωριοποίηση του εθνικολαϊκισμού» επεσήμανε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης