Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Βαρύ ατόπημα της ΝΔ να βάλει στο στόμα του πρέσβη των ΗΠΑ λόγια που δεν είπε για Novartis

Παπαδημούλης: Βαρύ ατόπημα της ΝΔ να βάλει στο στόμα του πρέσβη των ΗΠΑ λόγια που δεν είπε για Novartis
Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ αδειάζει καθαρά την ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει ο κ.Παπαδημούλης   
Για βαρύ ατόπημα κατηγορεί τη ΝΔ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης αναφορικά με την υπόθεση της Novartis.
«Η προσπάθεια της ΝΔ να βάλει στο στόμα του πρέσβη των ΗΠΑ λόγια που δεν είπε, για Novartis, FBI και Έλληνες πολιτικούς, συνιστά βαρύ ατόπημα.
Η ανακοίνωση της Πρεσβείας "αδειάζει" καθαρά την ανακοίνωση της ΝΔ.
Η ευθύνη βαρύνει την ηγεσία της ΝΔ και όχι τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της» ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο κ.Παπαδημούλης.
Σημειώνεται πως εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ κληθείς να διευκρινίσει τι είπε ο πρέσβης των ΗΠΑ, G. Pyatt κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη για την υπόθεση της Novartis, υποστήριξε ότι «δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε κάποιο σχόλιο επί των ελληνικών ερευνών, οι οποίες είναι ξεχωριστές από κάθε νομική διαδικασία στις ΗΠΑ που συνδέεται με παραβίαση των Αμερικανικών νόμων».
Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ σε χθεσινή ανακοίνωση της για τη συνάντηση των κ.κ.Μητσοτάκη – Pyatt ανέφερε ότι «για την υπόθεση της Novartis ο Αμερικανός πρέσβης σημείωσε: «η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης