Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Το Dromeus μεταβίβασε το 3,3% του Υγεία στον... Αποστολόπουλο

Το Dromeus μεταβίβασε το 3,3% του Υγεία στον... Αποστολόπουλο
Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στο αν υπάρχει σκέψη από τον όμιλο Αποστολόπουλο να εμπλακεί ξανά σε αγορές μετοχών, όταν η δημόσια πρόταση απέτυχε πλήρως
Στον όμιλο Αποστολόπουλο κατέληξαν σύμφωνα με πληροφορίες του Bankingnews.gr τα δύο πακέτα που αντιστοιχούσαν στο 3,3% του μετοχικού κεφαλαίου του Υγεία και πέρασαν χθες (22/2) από το ταμπλό του ΧΑ.
Πωλητής είναι σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το Dromeus που είχε μπει σφήνα στη δημόσια πρόταση και είχε τραβήξει υψηλότερα τη μετοχή.
Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στο αν υπάρχει σκέψη από τον όμιλο Αποστολόπουλο να εμπλακεί ξανά σε αγορές μετοχών, όταν η δημόσια πρόταση απέτυχε πλήρως και το Υγεία την είχε απορρίψει ενώ η MIG τη θεώρησε εχθρική.
Χθες το Bankingnews.gr έγραφε:
Δύο πακέτα συνολικού όγκο 10,27 εκατ. τεμαχίων και αξίας 7,08 εκατ. ευρώ πέρασαν πριν λίγο από το ταμπλό του ΧΑ στην τιμή των 0,69 ευρώ ανά μετοχή κοντά στην τιμή δηλαδή που διαπραγματεύεται η μετοχή.
Το Υγεία υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχε μπει στο στόχαστρο του κ.Αποστολόπουλου ο οποίος είχε καταθέσει δημόσια πρόταση, χωρίς ωστόσο να στεφθεί με επιτυχία.
«Σφήνα» τότε στη δημόσια πρόταση είχε μπει η Dromeus Capital Management μέσω του Dromeus Glob Opportunity Fund και είχε αγοράσει μετοχές υψηλότερα από το τίμημα του ομίλου Αποστολόπουλου (0,45 ευρώ) και είχε αποκτήσει το 2,76% του συνόλου των μετοχών.
Σύμφωνα με στοιχεία του μετοχολογίου του ΧΑ στους βασικούς μετόχους είναι μόνο η MIG με 70,3%.
Η κεφαλαιοποίηση του Υγεία ανέρχεται στα 213 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης