Τελευταία Νέα
Διεθνή

Thomson Reuters: Η πώληση τμήματος των υπηρεσιών της δεν έγινε με την καλύτερη οικονομική συμφωνία

tags :
Thomson Reuters: Η πώληση τμήματος των υπηρεσιών της δεν έγινε με την καλύτερη οικονομική συμφωνία
Δεν ήταν η καλύτερη οικονομική συμφωνία η πώληση τμήματος της Thomson Reuters
Ο πρόεδρος της Thomson Reuters David Thomson προέτρεψε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, να ζητήσει καλύτερους όρους για την πώληση μεγάλου μέρους των δραστηριοτήτων της από τα 17 δισ. δολάρια που προσφέρει ο όμιλος Blackstone Group, όπως ανέφερε η Wall Street Journal την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018.
Η Blackstone συμφώνησε να αγοράσει  το τμήμα Οικονομικών & Κινδύνων της Thomson Reuters, το οποίο ανταγωνίζεται το Bloomberg στην παροχή υπηρεσιών σε τράπεζες και επενδυτές με νέα, δεδομένα και αναλύσεις.
Τα στελέχη από την Woodbridge την ιδιωτική εταιρεία του Τορόντο που κατέχει το πλειοψηφικό μερίδιο της οικογένειας Thomson στην Thomson Reuters, διαφώνησαν με τον David Thomson και υποστήριξαν τη συμφωνία, ανέφερε η εφημερίδα.
Η οικογένεια Thomson κατέχει το 64% της Thomson Reuters μέσω της Woodbridge.
Η Thomson τελικά ψήφισε υπέρ της συμφωνίας, αλλά μόνο αφού δήλωσε σε άλλους διευθυντές ότι ανησυχούσε που δεν ζήτησαν υψηλότερη τιμή ούτε συζήτησαν με άλλους πιθανούς αγοραστές.
Το Reuters News θα παραμείνει στην Thomson Reuters και θα τροφοδοτεί με ειδήσεις το τμήμα Οικονομικών & Κινδύνων μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης