Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αύξηση των αποθεμάτων πετρελαίου για τρίτη συνεχή εβδομάδα, κατά 1,8 εκατ. βαρέλια

ΗΠΑ: Αύξηση των αποθεμάτων πετρελαίου για τρίτη συνεχή εβδομάδα, κατά 1,8 εκατ. βαρέλια
Αυξημένα για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα εμφανίστηκαν τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με την ΕΙΑ


Αυξημένα για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα εμφανίστηκαν τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/02/2018) η αμερικανική υπηρεσία Ενέργειας (ΕΙΑ), με τις τιμές του «μαύρου χρυσού» να γυρίζουν σε θετικό έδαφος, καθώς η αύξηση ήταν μικρότερη από την αναμενόμενη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 1,8 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 9 Φεβρουαρίου, έναντι των προβλέψεων των αναλυτών που έκαναν λόγο για μια αύξηση κατά 2,6 εκατ. βαρέλια.
Παράλληλα, τα αποθέματα βενζίνης αυξήθηκαν κατά 3,6 εκατ. βαρέλια, σε σύγκριση με τις προβλέψεις των αναλυτών για μια αύξηση κατά 1,4 εκατ. βαρέλια, ενώ τα αποθέματα προϊόντων διύλισης, που περιλαμβάνουν το diesel και το πετρέλαιο θέρμανσης, αυξήθηκαν κατά 500.000 βαρέλια, έναντι των προσδοκιών για μια μείωση κατά 600.000 βαρέλια.
Η τιμή του αργού ενισχύθηκε κατά 43 σεντς ή 0,7%, στα 59,62 δολ. ανά βαρέλι, μετά τα στοιχεία της ΕΙΑ, ανακάμπτοντας από το ενδοσυνεδριακό χαμηλό των 58,2 δολ. ανά βαρέλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης