Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Putin με τον Netanyahu για την αποκλιμάκωση της έντασης στη Συρία

Reuters: Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Putin με τον Netanyahu για την αποκλιμάκωση της έντασης στη Συρία
Ο Ρώσος πρόεδρος V. Putin είπε στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, B. Νetanyahu να αποφευχθεί ό,τι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία νέα σύγκρουση στην περιοχή
Ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Benjamin Netanyahu, συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το Σάββατο 10/2, μετά τους σφοδρούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη χώρα, μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο και το ρώσικο πρακτορείο Interfax.
"Συζήτησαν την κατάσταση σχετικά με τις ενέργειες της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, που έπληξε στόχους στη Συρία" ήταν η επίσημη ενημέρωση από το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το Interfax.
Ο Putin είπε στον Netanyahu ότι πρέπει να αποφευχθεί κάθε βήμα, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία νέα σύγκρουση στην περιοχή.
Αντιαεροπορικά πυρά κατέρριψαν ένα ισραηλινό αεροπλάνο που επέστρεφε από μία βομβιστική επιδρομή σε θέσεις που στηρίζει το Ιράν στη Συρία.
Αυτό συνέβη νωρίς το Σάββατο 10/2 και ήταν μία από τις πιο σημαντικές συγκρούσεις μεταξύ Ισραηλινών και δυνάμεων που στηρίζει το Ιράν στα σύνορα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης