Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Apple και η Cisco συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες, για οικονομικές λύσεις ασφαλείας στον κυβερνοχώρο

Η Apple και η Cisco συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες, για οικονομικές λύσεις ασφαλείας στον κυβερνοχώρο
Η Apple και η Cisco Systems συνεργάστηκαν με την ασφαλιστική Allianz, για να προσφέρουν φτηνές λύσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο
Η Apple και η Cisco Systems συνεργάστηκαν με την ασφαλιστική Allianz, για να προσφέρουν φτηνές λύσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν κυρίως εξοπλισμό και από τις δύο εταιρείες τεχνολογίας, δήλωσαν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, οι δύο εταιρείες σε κοινή δήλωση.
Η συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει επίσης την ασφαλιστική εταιρεία Aon, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την ασφάλεια τους στον κυβερνοχώρο και να τους δώσει τη δυνατότητα για πιο ευνοϊκούς όρους για την κάλυψη στον κυβερνοχώρο, μαζί με υπηρεσίες υποστήριξης σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης, ανέφεραν οι εταιρείες.
"Το κλειδί εδώ είναι μια πιο σφαιρική προσέγγιση στον κυβερνοχώρο", δήλωσε σε συνέντευξή του ο Jason Hogg, διευθύνων σύμβουλος της Aon Cyber Solutions, που βοήθησε στην ανάπτυξη του προϊόντος.
Η προσφορά συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τις επιχειρήσεις, οι οποίες ο Hogg δήλωσε ότι συχνά αντιμετωπίζονται με "οριζόντιο τρόπο", με όλους από το προσωπικό της τεχνολογίας μέχρι τα νομικά τμήματα να παίζουν ξεχωριστούς ρόλους.
Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αποτελεί προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις παγκοσμίως, καθώς οι χάκερ χτυπούν όλο και περισσότερο τα τεχνολογικά τους συστήματα.
Οι πριμοδοτήσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο των ΗΠΑ ανήλθαν σε 1,35 δισ. δολάρια το 2016, σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Ασφαλιστικών Επιτρόπων.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε τον Ιούνιο 2017, ότι η εταιρεία του και η Cisco συνεργάστηκαν για να παρέχουν εκπτώσεις ασφάλισης στον κυβερνοχώρο, για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα προϊόντα τους.
Είπε ότι ο συνδυασμός εργαλείων από τις δύο εταιρείες, είναι πιο ασφαλής από την ανταγωνιστική τεχνολογία.
Η Apple έχει κάνει μεγάλο άνοιγμα προς τις επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας στα iPhones και τα iPads.
Το 2015, ο Cook δήλωσε ότι η Apple είχε έσοδα τουλάχιστον 25 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από τις πωλήσεις σε επιχειρήσεις.
Η νέα προσφορά αρχίζει με την αξιολόγηση της ασφάλειας του κυβερνοχώρου από την Aon, ανέφεραν οι εταιρείες.
Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το λογισμικό αποκλεισμού κακόβουλου λογισμικού της Cisco Ransomware Defense και ορισμένες συσκευές Apple, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση για ειδική ασφάλιση μέσω του δικτύου ειδικών γραμμών της Allianz, ανέφεραν οι εταιρείες.
Οι ασφαλισμένοι που πέφτουν θύματα επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, θα λαμβάνουν υπηρεσίες υποστήριξης είτε από την Cisco είτε από την Aon, ανέφεραν οι εταιρείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης