Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Να απομακρυνθεί ο Nimetz – Πυρά κατά Παπαδημούλη

Δ. Καμμένος: Να απομακρυνθεί ο Nimetz – Πυρά κατά Παπαδημούλη
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, χαρακτήρισε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  Δ. Παπαδημούλη, «πολιτικό ρουφιάνο»
Επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  Δ. Παπαδημούλη, εξαπέλυσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση και χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό ρουφιάνο».
Ειδικότερα, ο κ. Δ. Καμμένος επανέλαβε τις κατηγορίες του ότι ο Δ. Παπαδημούλης κατέδωσε την Ευρωβουλευτή Εύα Καΐλή κατηγορώντας την ότι συμμετείχε σε  «ακροδεξιό συλλαλητήριο» στη Θεσσαλονίκη για το "Μακεδονικό".
Ακόμη, ο ίδιος κάλεσε τον Δ. Παπαδημούλη να αποκαλύψει από ποιόν έχει τις πληροφορίες ότι ο Δ. Καμμένος δέχτηκε πιέσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.
Όπως είπε ο Δ. Καμμένος  «προχθές στην προσπάθειά του (ο κ. Παπαδημούλης) να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ», προσθέτοντας «αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» και ότι «ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες».
Ο Δ. Καμμένος υπογράμμισε πως «αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών.
Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες», αλλά και ότι «όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό».
Περαιτέρω, ο κ. Καμμένος ζήτησε να απομακρυνθεί ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ, Matthew Nimetz.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης