Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Να υπάρξει λύση τώρα για το Σκοπιανό - Να αποκτήσουμε στρατηγική θέση στα Βαλκάνια

Θεοχαρόπουλος: Να υπάρξει λύση τώρα για το Σκοπιανό - Να αποκτήσουμε στρατηγική θέση στα Βαλκάνια
Να δημιουργηθεί μια πλειοψηφία λογικής και ευθύνης της χώρας για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την ανάγκη να δημιουργηθεί μια πλειοψηφία λογικής και ευθύνης της χώρας όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει λύση τώρα για το Σκοπιανό προκειμένου η χώρα να αποκτήσει στρατηγική θέση στα Βαλκάνια.
«Πρέπει να δημιουργηθεί μια πλειοψηφία λογικής και ευθύνης, της χώρας.
Αυτή η πλειοψηφία δεν μένει μόνο στο Κοινοβούλιο, μένει στα κόμματα, μένει στην ελληνική κοινωνία» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως το Κίνημα Αλλαγής έχει μια στάση ξεκάθαρη για το ζήτημα της ονομασίας.
«Θέση του Κινήματος είναι να υπάρξει μια σύνθετη ονομασία, για χρήση έναντι όλων, κοινά αποδεκτή από τις δύο μεριές και δεσμευτική για ζητήματα αλυτρωτισμού» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει θέσει ζήτημα δεδηλωμένης και πως δεν θα περιμένει τη στάση του Πάνου Καμμένου για να πάρει θέση.
«Περιμένω να υπάρχει αποτέλεσμα θετικό διαπραγμάτευσης τώρα, όχι μετά από χρόνια όπως δήλωσε η Νέα Δημοκρατία γιατί 26 χρόνια ταλαιπωρείται η χώρα μας από αυτό.
Πρέπει ως χώρα να αποκτήσουμε στρατηγική θέση στα Βαλκάνια» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης