Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης (ΝΔ): Μοναδικός στόχος του Τσίπρα με το Σκοπιανό είναι να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ

Πλακιωτάκης (ΝΔ): Μοναδικός στόχος του Τσίπρα με το Σκοπιανό είναι να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ
Δεν μπορούμε να συζητάμε σοβαρά όταν εντός της κυβέρνησης υπάρχουν διαφορετικές απόψεις είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο μοναδικός στόχος του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την ανακίνηση του θέματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ είναι να διεμβολίσει και να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Πλακιωτάκης υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να συζητάμε σοβαρά, όταν εντός της κυβέρνησης υπάρχουν διαφορετικές απόψεις» για το Σκοπιανό.
«Αν δεν έχεις μια ενιαία θέση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, δεν έχεις λάβει επίσης τις πρωτοβουλίες εκείνες διαμορφώνοντας μια ενιαία εθνική θέση, ποιος μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά;
Εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να διχαστεί ο ελληνικός λαός εξαιτίας των πρωτοβουλιών και της ασυμφωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.
Άρα, καταλαβαίνετε ότι για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν μπορούμε να παίζουμε» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Αθήνα την προσεχή Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.
«Το συλλαλητήριο δεν είναι «καπελωμένο» από κάποιο κόμμα.
Είναι μια εκδήλωση του ελληνικού λαού, η οποία έχει ως στόχο να εκφράσει το εθνικό αίτημα.
Εγώ πάντοτε ήμουν κοντά στον κόσμο, τον αφουγκραζόμουν και θα προσέλθω ως απλός πολίτης» τόνισε ο κ.Πλακιωτάκης, ο οποίος διερωτήθηκε «γιατί ο πρωθυπουργός δεν αξιοποιεί στρατηγικά την μαζική εκδήλωση του ελληνικού λαού, ο οποίος εκφράζει το εθνικό αίτημα;».
«Μοναδικός στόχος του κ. Τσίπρα είναι να διεμβολίσει και να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ, όπως έκανε και με το μεταναστευτικό με άλλη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης