Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ακρίτας: Ιδιαίτερα θετικές διαγράφονται οι προοπτικές για το 2018

Ακρίτας: Ιδιαίτερα θετικές διαγράφονται οι προοπτικές για το 2018
Για θετικές προοπτικές το 2018, έκανε λόγο η Ακρίτας, στο πλαίσιο παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του περιφερειάρχη 
Για θετικές προοπτικές το 2018, που αντικατοπτρίζονται στα άμεσα πλάνα της εταιρείας για αύξηση της παραγωγικής της δυναμικότητας εντός του α’ εξαμήνου του έτους, έκανε λόγο η Ακρίτας, στο πλαίσιο παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, και του αντιπεριφερειάρχη, Δημητρίου Πέτροβιτς, στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ξυλου.
Κατά την παρουσίαση και ξενάγηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη σχετική επίσκεψη, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Λουκία Σαράντη, και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ευθύμιος Κωνσταντόπουλος, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μία σύντομη αναδρομή για τα 40 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης και να ενημερώσουν για την πορεία και τις προοπτικές της.
Αναλύθηκε η επίδραση της εταιρείας στην τοπική κοινωνία αλλά και γενικότερα στην ελληνική οικονομία, όντας η μοναδική ελληνική καθετοποιημένη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου.
Σημειώνεται ότι η Ακρίτας έχει σήμερα 240 εργαζομένους, ενώ μέσω της δραστηριοποίησής της στο σύνολο της εφοδιαστικής της αλυσίδας συμμετέχει στην παράλληλη ενεργοποίηση και ενός μεγάλου αριθμού έμμεσων θέσεων εργασίας μέσω των πολλαπλών συνεργασιών της.
Κατά την παρουσίασης, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, δίνοντας εστίαση στην ανάπτυξη των υποδομών που απαιτούνται για την παροχή υψηλού επιπέδου διαμετακομιστικές υπηρεσίες τόσο μέσω του λιμανιού όσο και του σιδηροδρόμου.
Όπως σημειώθηκε, το 2017 η εταιρία συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς την αναπτυξιακή της πορεία, ενώ οι προοπτικές για το 2018 διαγράφονται ιδιαίτερα θετικές, κάτι που αντικατοπτρίζεται στα άμεσα πλάνα της για αύξηση της παραγωγικής της δυναμικότητας εντός του α’ εξαμήνου, μέσω της υιοθέτησης επιπρόσθετης βάρδιας λειτουργίας.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης