Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018

Θεοχαρόπουλος: Δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018
Υπάρχουν τα capital control, δεσμεύσεις και μέτρα για το 2019 και για τα επόμενα χρόνια και εποπτεία τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Δεν θα υπάρξει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Θα υπάρχουν τα capital control, δεσμεύσεις και μέτρα για το 2019 και για τα επόμενα χρόνια, καθώς επίσης και εποπτεία.
Χρειάζεται ένα νέο σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης που θα εφαρμοστεί πιστά και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Το ζήτημα είναι να συμφωνήσουμε σε ευνοϊκά μέτρα που αφορούν στην ελάφρυνση και στην αναδιάρθρωση του χρέους και που θα είναι ποσοτικής χαλάρωσης» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν διεκδικούν τη βελτίωση κάποιων ζητημάτων.
«Τα Καζίνο, οι κατασχέσεις και η μη διασφάλιση της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς από την 1η Μαΐου του 2018, δεν είναι προοδευτικές πολιτικές» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να ειπωθεί με ειλικρίνεια ότι τα μέτρα που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόντα καταναγκασμού.
«Να μην προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι είναι σωστά» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ ο κ.Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι «δεν αντέχει η χώρα άλλους εθνικισμούς», υπογραμμίζοντας πως ότι είναι αρνητικός για δημοψήφισμα σε τέτοια εθνικά θέματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης