Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το 45% έως 57% (ηλικίες έως 44 ετών) της κοινής γνώμης έχει πολύ αρνητική άποψη για τον Στουρνάρα (ΤτΕ)

Το 45% έως 57% (ηλικίες έως 44 ετών) της κοινής γνώμης έχει πολύ αρνητική άποψη για τον Στουρνάρα (ΤτΕ)
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Στουρνάρας έχει περιορισμένη απήχηση στην κοινωνία με την πλειοψηφία να έχει αρνητική άποψη...έως πολύ αρνητική άποψη ειδικά σε ηλικίες έως 44 ετών
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας ειδικά ως προς τις κόντρες του με την κυβέρνηση.
Ποια είναι η άποψη της κοινωνίας για τον Γιάννη Στουρνάρα;
Το 45% της κοινωνίας έχει αρνητική άποψη έναντι 34% που έχει θετική.
Ωστόσο εάν δει κανείς την αποδοχή ή μη του Στουρνάρα με ηλικιακούς όρους το 57% μέχρι ηλικίες 44 ετών έχουν αρνητική άποψη με μόλις 21% θετική.
Ο Στουρνάρας ωστόσο σε ηλικίες από 60 ετών και άνω φαίνεται να έχει μεγαλύτερη απήχηση εξέλιξη που αποδίδεται στο γεγονός ότι σε αυτές της ηλικιακές ομάδες συνδέουν τον διοικητή της ΤτΕ με τον θεσμό της Τράπεζας της Ελλάδος ως εποπτικής αρχής….ενώ σε αυτές τις ηλικίες καταγράφονται οι περισσότεροι….αντισύριζα.
Πάντως είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το γεγονός ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας έχει αρνητική άποψη για τον Στουρνάρα και ταυτόχρονα έχει πολύ μικρή εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα μερίδιο ευθύνης φέρει προφανώς και ο Στουρνάρας ο οποίος έχει ακολουθήσει μια στρατηγική προσωπικής προβολής και δεν έχει προτάξει τον θεσμικό του ρόλο.
Οι ηλικίες έως 44 ετών οι άνθρωποι της δημιουργίας έχουν αρνητική άποψη για τον Στουρνάρα σχεδόν 6 στους 10 και οι μεγάλοι σε ηλικία από 60 ετών και άνω εμφανίζονται θετικότεροι κυρίως γιατί συσχετίζουν τον διοικητή της ΤτΕ με τον θεσμό της Τράπεζας της Ελλάδος.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Στουρνάρας έχει περιορισμένη απήχηση στην κοινωνία με την πλειοψηφία να έχει αρνητική άποψη.

pulsebankingnews17

pulsebankingnews18

pulsebankingnews19

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης