Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Deutsche Bank: Στα 22,90 ευρώ η τιμή στόχο για την Τιτάν – Σύσταση hold

Deutsche Bank: Στα 22,90 ευρώ η τιμή στόχο για την Τιτάν – Σύσταση hold
Παραμένουν οι κίνδυνοι για την αμερικανική και αιγυπτιακή αγορά
Οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι ο βασικός καταλύτης για τα μεγέθη του ομίλου Τιτάν, σύμφωνα με την Deutsche Bank, η οποία θεωρεί ότι η αδυναμία της αμερικανικής αγοράς, αλλά και της αιγυπτιακής μπορεί να επηρεάσουν τα μεγέθη του δ' 3μηνου του ομίλου, τα οποία θα ανακοινωθούν τέλη Μαρτίου.
Όπως αναφέρει η γερμανική τράπεζα, μετά το γ' 3μηνο, όταν και ο τυφώνας της Φλόριντα επηρέασε τον όμιλο, τα EBITDA θα επανέλθουν στο ρυθμό ανάπτυξη του 9% (αλλά σχεδόν επίπεδο λόγω αρνητικού αντικτύπου FX-E6m).
Με το δ΄3μηνο να είναι εποχιακά σχετικά μικρό τρίμηνο, η Deutsche Bank αναμένει από τους επενδυτές να επικεντρωθούν στις προοπτικές του 2018.
Πιστεύει ότι η εταιρεία θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη της σε μια συνεχή ισχυρή ανάκαμψη όγκου και ισχυρή τιμή esp.
Ωστόσο, οι θετικές εξελίξεις στην αγορά στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να αντισταθμιστούν από ένα σταθερά ασθενές δολάριο έναντι του ευρώ καθώς και από τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς στην Αίγυπτο.
Δύο από τους τέσσερις κλιβάνους του στρατού ανατίθενται ήδη δίπλα στο εργοστάσιο Τιτάν της Beni Suef και διαπιστώνουμε ότι η πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα και η δύσκολη τιμολόγηση θα συνεχιστούν σε ένα περιβάλλον υψηλού πληθωρισμού κόστους.
Η διαπραγμάτευση της μετοχής είναι στο 7.5x σε όρους EV / EBITDA, με εκτίμηση του 2018, αλλά με αυτό που θεωρεί η Deutsche Bank ως υψηλότερο προφίλ κινδύνου, διατηρεί τη σύσταση Hold (διακράτηση).
Η τιμή στόχος είναι στα 22,90 ευρώ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης