Οικονομία

Υπουργείο Οικονομικών: Η μεγάλη λοταρία για τα 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς

Υπουργείο Οικονομικών: Η μεγάλη λοταρία για τα 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς
Πραγματοποιήθηκαν και οι δέκα κληρώσεις που αφορούν τις συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τους μήνες από Μάρτιο έως και Νοέμβριο του 2017.
Συνεχίζεται από το πρωί σήμερα (24/12/2017) η μεγάλη λοταρία του υπουργείου Οικονομικών, που διανέμει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. 
Πραγματοποιήθηκαν και οι δέκα κληρώσεις που αφορούν τις συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τους μήνες από Μάρτιο έως και Νοέμβριο του 2017
Στην κληρωτίδα εισήλθαν λαχνοί, που έχουν ήδη οι φορολογούμενοι και αντιστοιχούν στις δαπάνες που πραγματοποίησαν με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών από τον Ιανουάριο έως και τον μήνα Νοέμβριο.
 Οι αριθμοί των λαχνών είχαν ήδη αναρτηθεί στο TAXIS και ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πόσους και ποιούς έχει στην κατοχή του με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής του σ' αυτό.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.
Επίσης, το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet, ενώ σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου.
Στο τέλος Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης