Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Για επιδείνωση του καιρού απόψε (23/12) προειδοποιεί η Ε.Μ.Υ - Χωρίς ρεύμα τα Καλάβρυτα

tags :
Για επιδείνωση του καιρού απόψε (23/12) προειδοποιεί η Ε.Μ.Υ - Χωρίς ρεύμα τα Καλάβρυτα
Στα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και του Δομοκού συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των κατοίκων
Επιδείνωση του καιρού προβλέπει για απόψε (23/12) το βράδυ η ΕΜΥ ενώ η επέλευση του χιονιά συνεχίζεται στα ορεινά όπου παραμένουν αποκλεισμένα χωριά ενώ παρατηρούνται και συνεχείς διακοπές ρεύματος.
Χθες (22/12) σημειώθηκαν μεγάλα προβλήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές 15 χλμ. ενώ οι ταξιδιώτες παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους έως και για οκτώ ώρες. 
Σήμερα η εικόνα στο εθνικό οδικό δίκτυο σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας, είναι καλύτερη καθώς έχει ανοίξει ο δρόμος στη Φωκίδα, όμως, στα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και του Δομοκού συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των κατοίκων.
Ιδιαίτερη κίνηση παρουσιάζει και το κομμάτι του Ε65 που δόθηκε από χθες στην κυκλοφορία από Ξυνιάδα για Καρδίτσα και Τρίκαλα. Οι οδηγοί απολαμβάνουν προς το παρόν χωρίς διόδια τα 78,6 χιλιόμετρα του αυτοκινητοδρόμου.
Οπως έγινε γνωστό αργά το μεσημέρι, στις Δάφνες, χωριό έξω από το Αίγιο, βρέθηκε θαμμένη κάτω από το χιόνι βρέθηκε μια 80χρονη γυναίκα.
Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στην περιοχή κι ενώ όλοι την αναζητούσαν για ώρες καθώς η τύχη της αγνοείτο από την Παρασκευή.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της καλείται να διαπιστώσει ιατροδικαστής που μεταβαίνει στο σημείο.

Χωρίς ρεύμα τα Καλάβρυτα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο από και προς τα Καλάβρυτα, λόγω του χιονιού και του παγετού, όπως και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, εξ αιτίας της πτώσης στύλων της ΔΕΗ από το βάρος του χιονιού.
Όπως είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, «υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης, τόσο σε κοινότητες, όσο και μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων, προσθέτοντας ότι «σε επικοινωνία που είχα με τους υπεύθυνους της ΔΕΗ, μου είπαν ότι μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης