Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,5% το δ' 3μηνο 2017 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα

Γαλλία: Ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,5% το δ' 3μηνο 2017 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα
Οι δείκτες αισιοδοξίας της Τράπεζας της Γαλλίας παρέμειναν αμετάβλητοι τον Νοέμβριο του 2017 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα
Ανάπτυξη της γαλλικής οικονομίας κατά 0,5% σε τριμηνιαία βάση, το τέταρτο τρίμηνο του 2017 αναμένεται η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, σύμφωνα με τη μηνιαία της έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα Δευτέρα (11/12), με την οικονομία της χώρας να διατηρεί τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει σημειώσει καθόλη τη διάρκεια του έτους.
Ειδικότερα, η μηνιαία έρευνα της Bank of France, αποτελεί την πιο πρόσφατη απόδειξη της ευρείας οικονομικής ανάκαμψης που καταγράφει η χώρας, εν μέσω ενισχυμένης αισιοδοξίας μεταξύ των γαλλικών επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με την Τράπεζα, η βιομηχανική παραγωγή της χώρας εξακολουθεί να αυξάνεται, ενώ αναμένεται μάλιστα να επεκταθεί «με σταθερό ρυθμό» και τον Δεκέμβριο του 2017, ολοκληρώνοντας με θετικό πρόσημο το τρέχον έτος.
Παράλληλα, επιτάχυνση κατέγραψε και οι κλάδοι υπηρεσιών και κατασκευών της χώρας, αν και η ανάπτυξη αναμένεται να επεκταθεί με βραδύτερους ρυθμούς κατά τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.
Σε ότι αφορά τους δείκτης αισιοδοξίας της Τράπεζας της Γαλλίας, αυτοί παρέμειναν αμετάβλητοι τον Νοέμβριο του 2017 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σε επίπεδα υψηλότερα συγκριτικά με τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης