Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μπορεί να πουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη – Να ζητήσει ο Παυλόπουλος συγκυβέρνηση Τσίπρα - Μητσοτάκη

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μπορεί να πουλήσει μέχρι και την Ακρόπολη – Να ζητήσει ο Παυλόπουλος συγκυβέρνηση Τσίπρα - Μητσοτάκη
"Μέχρι τώρα η κατάρα της Ελλάδας ήταν ο Μητσοτάκης, τώρα είναι και ο Τσίπρας", ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης
«Με τον Τσίπρα τα έχω χάσει, έχει τέτοια αρχομανία και πρόσδεση στην εξουσία που μπορεί για μία εβδομάδα ακόμη να πουλήσει την Ακρόπολη», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Μάλιστα, σημείωσε ότι ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο Τσίπρας με τη μυθομανία του και ο Μητσοτάκης με την αντίστοιχη αλαζονεία του.
«Μέχρι τώρα η κατάρα της Ελλάδας ήταν ο Μητσοτάκης, τώρα είναι και ο Τσίπρας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λεβέντης ανέφερε την πρότασή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, να ζητήσει συγκυβέρνηση Τσίπρα – Μητσοτάκη.
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι η έξοδος από το μνημόνιο έχει και ευθύνες, ενώ για την πρόσφατη επίσκεψη του τούρκου προέδρου στην χώρα μας, εκτίμησε ότι ο Εrdogan επιδίωξε αυτό  ταξίδι επειδή μέσα στην Τουρκία αντιμετωπίζει δυσοσμία σκανδάλων και έτσι, ήρθε εδώ για να μεταθέσει την ατζέντα.
«Η Ελλάδα είναι όμηρος των Τούρκων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι "o Τούρκος δεν αλλάζει, η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο Τούρκος είναι να παραγγείλουμε τα F-35. O Τούρκος θα συνεχίσει τις αερομαχίες, τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, κάθε 10 - 20 ημέρες θα ζητά νησιά.
Έχουμε έχουμε την κακή μοίρα να είμαστε γείτονες και επομένως ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα».
Κατά τον ίδιο, πρέπει να γίνει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών αμέσως για τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τέλος, για το Κίνημα Αλλαγής, ανέφερε ότι είναι το ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι ζούμε μια δημοσκοπική προώθηση της Γεννηματά με σκοπό να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης