Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Διευρύνθηκε στα 4,96 δισ. ευρώ το εμπορικό έλλειμμα τον Οκτώβριο 2017

Γαλλία: Διευρύνθηκε στα 4,96 δισ. ευρώ το εμπορικό έλλειμμα τον Οκτώβριο 2017
Το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών της Γαλλίας υποχώρησε στα 2,2 δισ. ευρώ έναντι 3,3 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα
Διεύρυνση κατέγραψε το εμπορικό έλλειμμα της Γαλλίας, σε μηνιαία βάση, τον Οκτώβριο του 2017, σύμφωνα με τα σημερινά (7/12) επίσημα στατιστικήα στοιχεία της χώρας, καθώς οι εισαγωγές αυξήθηκαν με μεγαλύτερους ρυθμούς σε σύγκριση με τις ανίστοιχες εισαγωγές.
Ειδικότερα, η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης κατέγραψε εμπορικό έλλειμμα ύψους 4,96 δισ. ευρώ, έναντι 4,64 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε το τελωνείο της χώρας.
Παράλληλα, όπως δήλωσε η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών της χώρας, το οποίο περιλαμβάνει τις ροές στις υπηρεσίες, τα εισοδήματα και τα αγαθά, υποχώρησε στα 2,2 δισ. ευρώ, έναντι 3,3 δισ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2017.
Σε ότι αφορά το έλλειμμα των αγαθών, αυτό υποχώρησε στα 3,3 δισ. ευρώ, έναντι 4,2 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ το πλεόνασμα των υπηρεσιών αυξήθηκε στα 300 εκατ. ευρώ, έναντι 100 εκατ ευρώ τον Σεπτέμβριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης