Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΝΥΤ: Η Ελλάδα συνεχίζει το πρόγραμμα διάσωσης όμως οι αριθμοί ανάπτυξης απογοητεύουν

ΝΥΤ: Η Ελλάδα συνεχίζει το πρόγραμμα διάσωσης όμως οι αριθμοί ανάπτυξης απογοητεύουν
Ο ρυθμός ανάπτυξης της Ελλάδας το γ΄ 3μηνο 2017 στο 1,3% 
Στα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία εμφανίζουν το ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο 1,3% το γ΄ 3μηνο του 2017, αναφέρονται με δημοσίευμά τους οι New York Times
Η ανεξάρτητη στατιστική υπηρεσία της Ελλάδας αναφέρει ότι η οικονομία της χώρας αυξήθηκε κατά 1,3% σε ετήσια βάση το γ΄3μηνο του 2017, χωρίς όμως να ανταποκριθεί στις φιλόδοξες προσδοκίες της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Χωρίς αναθεώρηση, ο ρυθμός ανάπτυξης Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2017, που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, υποδηλώνει ότι η Ελλάδα μπορείνα χάσει τον στόχο της ετήσιας ανάπτυξης της τάξης του 1,6%.
Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν, καθώς οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, συζήτησαν το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, ενώ το Σαββατοκύριακο επετεύχθη μία τεχνική συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών σχετικά με τους όρους των μελλοντικών εκταμιεύσεων.
Η Ελλάδα αναμένεται να βγει από το πρόγραμμα διάσωσης τον Αύγουστο του 2018, όμως θα συνεχίσει να εφαρμόζει μέτρα λιτότητας για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης