Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δρίτσας: Υπάρχει συγκροτημένο σύστημα οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων που υπονομεύει την κυβέρνηση

Δρίτσας: Υπάρχει συγκροτημένο σύστημα οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων που υπονομεύει την κυβέρνηση
Πρέπει να κρατήσουμε ζωντανές τις σχέσεις με την κοινωνία και να εξηγήσουμε τι κάνουμε υποστήριξε ο κ.Δρίτσας
Για υπονόμευση της κυβέρνησης από ένα συγκροτημένο σύστημα οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να κρατήσει ζωντανές τις σχέσεις της με την κοινωνία και να εξηγήσει τι κάνει.
«Παρακολουθούμε καθημερινά ένα συγκροτημένο σύστημα οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, με αιχμή τα συμφέροντα της μιντιοκρατίας να οργανώνουν την υπονόμευση αυτής της κυβέρνησης και χωρίς να έχουν την παραμικρή επιφύλαξη αν αυτή η υπονόμευση σημαίνει την υπονόμευση της οικονομία και της ίδιας της χώρας.
Αυτό δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο είναι μια επικίνδυνη πολιτική, καταστροφική και ανεύθυνη.
Σημασία για αυτούς έχει ότι είναι αδιανόητο να κυβερνά την Ελλάδα μία άλλη κυβέρνηση από τη δικιά τους.
Σαν να έχουν εκ Θεού αυτό το δικαίωμα», είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Δρίτσας.
Ερωτηθείς για το πώς μπορεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αυτές τις πιέσεις ο κ.Δρίτσας είπε ότι «πρέπει να κρατήσουμε ζωντανές τις σχέσεις με την κοινωνία και να εξηγήσουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε και μέσα από ποιες αντιφάσεις και συγκρούσεις πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε».
Σε ερώτηση για την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας και για την προοπτική οριστικής εξόδου από την επιτήρηση, ο κ.Δρίτσας υποστήριξε ότι «το νερό έχει μπει στο αυλάκι εδώ και πολύ καιρό».
«Πλέον πολλά ευρωπαϊκά κράτη έχουν βάλει το ζήτημα της χαλάρωσης των πολιτικών λιτότητας.
Υπάρχει ένα σχέδιο με τις διαπραγματεύσεις, τους συμβιβασμούς και τις ισορροπίες - όσο κι αν έχει ωδίνες για πολύ κόσμο - είναι η δρομολόγηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Πρόκειται για στόχευση εξαιρετικής σημασίας με ρεαλισμό και αυτό δεν είναι καθόλου ασήμαντο ή αμελητέο» επεσήμανε ο κ.Δρίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης