Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Θεοχαρόπουλου κατά Γεννηματά, Θεοδωράκη: Καμία ενημέρωση για το Κίνημα Αλλαγής

Αιχμές Θεοχαρόπουλου κατά Γεννηματά, Θεοδωράκη: Καμία ενημέρωση για το Κίνημα Αλλαγής
Αδιανόητο και πρωτοφανές αυτό που συνέβη σε ένα πολυκομματικό φορέα είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ για την απόφαση των Φώφη Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη να ανακοινώσουν το Κίνημα Αλλαγής, όπως θα ονομάζεται ο νέος πολιτικός φορέας εξέφρασε ο Θ. Θεοχαρόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για το θέμα, το οποίο, όπως είπε, πληροφορήθηκε μετά τις ανακοινώσεις της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη.
«Είμαστε ως Δημοκρατική Συμπαράταξη ένας συνασπισμός κομμάτων, ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.
Και το ένα κόμμα από τα δύο η ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκε για το θέμα αφού ανακοινώθηκε από την κ. Γεννηματά και τον κ. Θεοδωράκη.
Αυτό σε ένα πολυκομματικό φορέα είναι τουλάχιστον αδιανόητο και στα δύο χρόνια του εγχειρήματος είναι πρωτοφανές αυτό που έχει συμβεί.
Δεν υπήρχε καμία απολύτως ενημέρωση για αυτό το ζήτημα» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για μονομερή ενέργεια.
«Θέλω να πιστεύω ότι είναι πρόταση προς το συνέδριο γιατί αλλιώς με αυτή τη λογική δε θα χρειαζόταν καν συνέδριο αν όλα προαποφασίζονταν με ανακοινώσεις μονομερών ενεργειών μεταξύ του κ. Θεοδωράκη και της κα Γεννηματά» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να δεχθεί μια «λογική βαρονιών» σε αυτό το ζήτημα.
«Ο νέος φορέας πρέπει να είναι υπόδειγμα δημοκρατικής λειτουργίας και να αποτελέσει πρότυπο για όλο το πολιτικό σύστημα με σεβασμό στις συλλογικές λειτουργίες και στους 210.000 πολίτες που ήρθαν να ψηφίσουν» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η εξέλιξη αποτελεί μια κακή στιγμή για το κοινό εγχείρημα.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης