Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Αμφισβητεί Βρετανός αξιωματούχος το δημοσίευμα περί συμφωνίας ΕΕ-Λονδίνου

Reuters: Αμφισβητεί Βρετανός αξιωματούχος το δημοσίευμα περί συμφωνίας ΕΕ-Λονδίνου
Αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα του δημοσιεύματος περί συμφωνίας Βρετανίας-ΕΕ για τον «λογαριασμό» του Brexit, εξέφρασε Βρετανός κυβερνητικός αξιωματούχος
Αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Daily Telegraph», που ανέφερε νωρίτερα σήμερα (28/11/2017) ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ για τον «λογαριασμό» του Brexit, εξέφρασε Βρετανός κυβερνητικός αξιωματούχος, όπως μεταδίδει το «Reuters».
«Δεν αναγνωρίζω αυτήν την παρουσίαση των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο αξιωματούχος.
Όπως ανέφερε το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το τελικό ποσό που θα καταβάλει η Βρετανία θα κυμανθεί μεταξύ 45 και 55 δισ. ευρώ.
Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Brexit ανέφερε πως η χώρα επιδιώκει να αξιοποιήσει το «πρόσφατο momentum» στις διαπραγματεύσεις για το «διαζύγιο» με την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν από τη Σύνοδο Κορυφής του επόμενου μήνα.
«Διερευνούμε τρόπους να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε το πρόσφατο momentum στις συνομιλίες, ώστε να μπορέσουμε από κοινού να προχωρήσουμε τις διαπραγματεύσεις στην επόμενη φάση και να συζητήσουμε τη μελλοντική μας εταιρική σχέση», ανέφερε η εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης