Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω της 24ωρης απεργίας στο μετρό

tags :
Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω της 24ωρης απεργίας στο μετρό
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ένταξη τους στο υπερταμείο
Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στους περισσότερους κεντρικούς άξονες του Λεκανοπεδίου της Αττικής καταγράφονται από νωρίς το πρωί λόγω της 24ωρης απεργίας στο μετρό.
Ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας (από Αττική Οδό έως Νέα Φιλαδέλφεια), στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (από Χαλάνδρι έως δαχτυλίδι) καθώς και στα δύο ρεύματα της Αλεξάνδρας ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, όπως Βουλιαγμένης, Μεσογείων, Σταδίου κ.α.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στο μετρό αντιδρούν στην ένταξη στο υπερταμείο και ζητούν συνάντηση με τον υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
«Το μετρό αλλά και συνολικά οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας τα τελευταία δύο χρόνια παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο με τις δωρεάν μετακινήσεις των ανέργων, και το μειωμένο εισιτήριο σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.
Πρόκειται για μια σωστή πολιτική που σαν εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ την επιδοκιμάζουμε και ζητάμε, σε αυτήν την περίοδο της σκληρής οικονομικής κρίσης και της ανέχειας για μεγάλες μερίδες του πληθυσμού, να επεκταθεί» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης