Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Ο Μητσοτάκης σιωπά για τα Paradise Papers – Εξωφρενικά τα όσα είπε ο Γεωργιάδης

Παπαδημούλης: Ο Μητσοτάκης σιωπά για τα Paradise Papers – Εξωφρενικά τα όσα είπε ο Γεωργιάδης
Ο ύμνος στη φοροδιαφυγή μέσω offshore από τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι η γραμμή της ΝΔ είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σιωπά για τα Paradise Papers, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζει τη γραμμή της ΝΔ λέγοντας εξωφρενικά πράγματα διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του κ.Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως αν η κυβέρνηση υπερφορολογεί, οι πολίτες έχουν το ηθικό δικαίωμα να φοροδιαφεύγουν, ο κ.Παπαδημούλης έκανε λόγο για «ύμνο στη φοροδιαφυγή μέσω offshore».
«Είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να σιωπά γιατί είναι μπλεγμένη και η γυναίκα του, με τη γνωστή off-shore στα νησιά Κέιμαν», είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ. Παπαδημούλης.
«Ο κ. Μητσοτάκης ήταν χτες στο Στρασβούργο για συναντήσεις, στη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για τα Paradise Papers.
Τον προκάλεσα να σπάσει τη σιωπή του.
Δεν είπε λέξη για τα Paradise Papers, το οποίο ήταν το θέμα της ημέρας.
Έκανε μία εκτενή ομιλία στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δεν είπε λέξη» είπε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε εξωφρενικά τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
«Όσα είπε χτες ο κ. Γεωργιάδης είναι εξωφρενικά, γιατί στηρίζουν μία ακραία ανεντιμότητα, τη φοροδιαφυγή μέσω off-shore και δεν έχουν καμία σχέση με την υγιή επιχειρηματικότητα.
Έρχονται να "δέσουν" με αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, ότι το να παλεύει κανείς ενάντια στις ανισότητες είναι σαν να παλεύει ενάντια στην ανθρώπινη φύση» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας ότι «ακόμη και η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών του Λαϊκού Κόμματος, όπου ανήκει η ΝΔ, συντάχθηκε με την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου που ζήτησε να παρθούν μέτρα κατά της κραυγαλέας μεγα-φοροδιαφυγής των πλουσίων μέσω off-shore και φορολογικών παραδείσων».
«Δεν μίλησε όμως κανείς από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ, ο πρόεδρός τους έχει «πιει το αμίλητο νερό» και φαίνεται αυτό τους δίνει γραμμή, λόγω του MarevaGate.
Έχει αναλάβει να εκφράζει τη γραμμή της ΝΔ ο ανεκδιήγητος αντιπρόεδρος.
Ντροπιαστικό για την παράταξη που ίδρυσε ο Κωσταντίνος Καραμανλής, σε πλήρη αναντιστοιχία με τη θέση που πήρε, τουλάχιστον στο Ευρωκοινοβούλιο, η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών της ευρωπαϊκής Δεξιάς» είπε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης