Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,5% το δ΄ 3μηνο 2017 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα

Γαλλία: Ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,5% το δ΄ 3μηνο 2017 αναμένει η Κεντρική Τράπεζα
Σύμφωνα με την έρευνα της Τράπεζας της Γαλλίας, το κλίμα στους κλάδους μεταποίησης και υπηρεσιών τον Οκτώβριο σκαρφάλωσε στα υψηλότερα επίπεδα από το 2011
Την εκτίμησή της ότι η γαλλική οικονομία θα αναπτυχθεί κατά 0,5% για το τέταρτο τρίμηνο του έτους εξέφρασε σήμερα (9/11) η Κεντρικής Τράπεζα της χώρας, σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα που δημοσιοποίησε για τον επιχειρηματικό κλάδο.
Ειδικότερα, οι εκτιμήσεις της Bank of France αφορούν την οικονομία της χώρας σε τριμηνιαία βάση, η οποία αναμένεται να διατηρήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης που διατήρησε κατά τη διάρκεια των τριών υπολοίπων τριμήνων του τρέχοντος έτους.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική έκθεση, το κλίμα στους κλάδους μεταποίησης και υπηρεσιών τον Οκτώβριο του 2017 βρέθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από το 2011.
Παράλληλα, οι παραγγελίες στον τομέα της μεταποίησαν βρέθηκαν στα υψηλότερα επίπεδα από το 2008, την ίδια στιγμή που το κλίμα στον κατασκευαστικό κλάδο παρέμεινε αμετάβλητο σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο, διατηρώντας τη δυναμική του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης