Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Δίνουμε μαζικά δυναμικό παρών στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 18/10 στις 3 μμ

Λαϊκή Ενότητα: Δίνουμε μαζικά δυναμικό παρών στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 18/10 στις 3 μμ
Ο αγώνας κατά της υφαρπαγής α' κατοικιών θα συνεχιστεί παρά τη συκοφάντηση που δέχεται το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών
Σε νέα κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, καλεί τους πολίτες η Λαϊκή Ενότητα για αύριο Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, επιχειρείται ξανά να βγουν στο «σφυρί» λαϊκές περιουσίες και κατοικίες, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουν κυβέρνηση, μνημονιακά κόμματα, τράπεζες και δανειστές για να λεηλατήσουν την ακίνητη περιουσία του ελληνικού λαού.
Ήδη, με τις κινητοποιήσεις του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών απετράπησαν πολλές προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών.
Η αντίσταση του Κινήματος έχει προκαλέσει την αντίδραση του μνημονιακού κατεστημένου, που προσπαθεί με διάφορα «παπαγαλάκια» να πείσει τον ελληνικό λαό ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν στους μεγαλοϊδιοκτήτες καθώς και ότι, όσοι αγωνίζονται ενάντια τους προστατεύουν τις μεγάλες περιουσίες.
Φυσικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα και το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από συγκεκριμένα στοιχεία.
Συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, προγραμματίζονται μόνο εντός του νομού Αττικής 64 πλειστηριασμοί και στους 54 από αυτούς, επισπεύδουσες είναι οι τράπεζες.
Από τους πλειστηριασμούς αυτούς, 15 αφορούν σε πρώτες κατοικίες για πολύ μικρά, έως και εξευτελιστικά ποσά.
Παρά την προσπάθεια κατασυκοφάντησης που επιχειρείται από τα γνωστά κέντρα το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών το οποίο μαζικοποιείται και αναπτύσσεται, απέτρεψε τον πλειστηριασμό 14 πρώτων κατοικιών, ορισμένες από τις οποίες μάλιστα είχαν προγραμματιστεί για πολύ μικρά ποσά.
Ο αγώνας κατά της υφαρπαγής α' κατοικιών και όσων περιουσιακών στοιχείων έχουν απομείνει στις οικονομικά αδύναμες ομάδες του πληθυσμού θα συνεχιστεί παρά τη συκοφάντηση που δέχεται από διάφορα «παπαγαλάκια».
Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα συνεχίσει να κλιμακώνει διαρκώς τις δράσεις του, με στόχο να σταματήσει τα σχέδια κυβέρνησης, δανειστών και μνημονιακής Αντιπολίτευσης για την οικονομική εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων.
Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017.
Όλες και όλοι μαζί εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.
Με μαζικούς αγώνες θα ακυρώσουμε στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης