Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Το ν/σ για την ταυτότητα φύλου εφαρμόζει τον χάρτη δικαιωμάτων της ΕΕ

Παπαδημούλης: Το ν/σ για την ταυτότητα φύλου εφαρμόζει τον χάρτη δικαιωμάτων της ΕΕ
Στη ΝΔ θα πουν αυτό που πιστεύουν ή θα διαφωνήσουν για τα ψηφαλάκια διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου που εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και ψηφίζεται αύριο, είναι μια καθυστερημένη εφαρμογή των όσων προβλέπει το Συμβούλιο της Ευρώπης και ο χάρτης δικαιωμάτων της ΕΕ διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Παπαδημούλης διερωτήθηκε τι στάση θα τηρήσει η ΝΔ και τα υπόλοιπα φιλευρωπαϊκά κόμματα της αντιπολίτευσης.
«Πρόκειται για ένα θέμα που είναι υπέρ όσοι αυτοπροβάλλονται ως φιλελεύθεροι» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος διερωτήθηκε εάν Κυρ. Μητσοτάκης, Ντ. Μπακογιάννη και Κ. Χατζηδάκης θα πουν αυτό που πιστεύουν ή αν θα διαφωνήσουν για ψηφαλάκια ή για τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι οι ΑΝΕΛ συμφωνούν με το νομοσχέδιο και ότι η στάση τους άλλαξε «από την κουτοπονηριά της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού ότι δεν θα ψηφίζουν ακόμη και αν συμφωνούν, αν δεν στηρίζουν οι ΑΝΕΛ τις κυβερνητικές αποφάσεις».
Ερωτηθείς για την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι η επένδυση θα γίνει και μέσα στο 2018 θα δούμε και τις πρώτες μπουλντόζες.
«Τα πράγματα αλλάζουν.
Ο Τσίπρας είναι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην κρίση.
Ακόμα και όσοι δεν πίστευαν ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει, σήμερα βλέπουν τα αποτελέσματα και εκφράζουν την πεποίθηση ότι η χώρα θα βγει από το πρόγραμμα και την επιτροπεία» είπε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης