Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

ΗΣΑΠ: Στάση εργασίας 12:00 με 15:00 – Απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

tags :
ΗΣΑΠ: Στάση εργασίας 12:00 με 15:00 – Απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αντιδράσεις από τους εργαζόμενους για το ηλεκτρονικό εισιτήριο
Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα Δευτέρα 9/10 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 15.00 οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, οι οποίοι απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και ότι θα υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία προετοιμασία για την αντικατάσταση στο τέλος του μηνός εκατοντάδων χιλιάδων χάρτινων καρτών με ηλεκτρονικές στα 15 σημεία πώλησης, ότι δεν έχουν γίνει από τα αρμόδια Υπουργεία οι αναγκαίες ενέργειες για την ελεύθερη μετακίνηση των δικαιούχων (ΑΜΕΑ, άνεργοι κ.α), ότι δεν έχει γίνει προμήθεια του αναγκαίου αριθμού ηλεκτρονικών εισιτηρίων για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες της απλής διαδρομής. Έτσι, οι επιβάτες θα είναι αναγκασμένοι να αγοράσουν ημερήσιο εισιτήριο, που κοστίζει πολύ ακριβότερα, ότι δεν έχουν ενημερωθεί οι επιβάτες για τη λειτουργία του νέου συστήματος και ότι δεν έχει τοποθετηθεί σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών POS σε όλα τα εκδοτήρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης