Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξεκινά η πορεία για το 11ο Συνέδριο της ΝΔ – Αύριο, Κυριακή (8/10) το προσυνέδριο στη Νίκαια

Ξεκινά η πορεία για το 11ο Συνέδριο της ΝΔ – Αύριο, Κυριακή (8/10) το προσυνέδριο στη Νίκαια
Επιδίωξη της ΝΔ είναι να διεξάγει μια ανοιχτή προσυνεδριακή διαδικασία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών και χρήση τεχνολογικών καινοτομιών
Η πορεία προς το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 - 17 Δεκεμβρίου, ξεκινά αύριο Κυριακή 8 Οκτωβρίου, από τη Νίκαια, με τη διεξαγωγή του 1ου Προσυνέδριου.
Επιδίωξη της Νέας Δημοκρατίας είναι να διεξάγει μια ανοιχτή προσυνεδριακή διαδικασία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών και χρήση πολλών τεχνολογικών καινοτομιών.
Πρόκειται για προσυνέδρια διαλόγου και συζήτησης, όπου μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, θα παρουσιαστούν και θα εξειδικευτούν οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου το σχέδιό της για τη διακυβέρνηση της χώρας να φτάσει σε κάθε πολίτη.
Για το λόγο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών, αλλά και ειδικών, έξω από τα στενά κομματικά τείχη, σηματοδοτώντας για άλλη μια φορά το άνοιγμα του Κόμματος σε νέους ανθρώπους και σε νέες ιδέες.
Σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του 1ου Προσυνεδρίου αύριο, θα ξεκινήσει τις εργασίες του στις 11:00 το πρωί , ενώ μεταξύ των ομιλητών  θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης