Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας κράτησε τον Κουρουμπλή για να διατηρήσει το τελευταίο απομεινάρι από τη Σοσιαλιστική Τάση

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας κράτησε τον Κουρουμπλή για να διατηρήσει το τελευταίο απομεινάρι από τη Σοσιαλιστική Τάση
Η κυβέρνηση φάσκει και αντιφάσκει όσον αφορά το θέμα των επενδύσεων υποστήριξε ο κ.Πλακιωτάκης
Άρρηκτα συνδεδεμένες χαρακτήρισε την υπόθεση του ναυαγίου στο Σαρωνικό και την αποχώρηση της Σοσιαλιστικής Τάσης από το ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Πλακιωτάκης υποστήριξε ότι δεν απέπεμψε τον Π. Κουρουμπλή λόγω του ναυαγίου στο Σαρωνικό για να μην χάσει τα απομεινάρια της Σοσιαλιστικής Τάσης.
«Δεν άκουγε τίποτα, έκλεισε τα αυτιά του σε όλους όσοι τον προέτρεψαν να αποπέμψει τον κ. Κουρουμπλή.
Επειδή ακριβώς φυλλορροεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί να διατηρήσει το τελευταίο απομεινάρι από τη Σοσιαλιστική Τάση, όπου επικεφαλής είναι ο κ. Κουρουμπλής μαζί με τον κ. Σπίρτζη.
Το ναυάγιο του Σαρωνικού, πέρα από τις επιχειρησιακές και πολιτικές αδυναμίες της κυβέρνησης, ανέδειξε στον πλέον ανώτερο βαθμό και την αναποφασιστικότητα, την προσπάθεια του κ. Τσίπρα να διατηρήσει, με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, τη Σοσιαλιστική Τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο κ.Πλακιωτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «τραγική καθυστέρηση και ολιγωρία από την πλευρά και της πολιτικής, αλλά και της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, όσον αφορά τη διαχείριση του ναυαγίου του Σαρωνικού».
«Αν είχε την παραμικρή, την ευαίσθητη ευθιξία ο κ. Κουρουμπλής, θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.
Αυτό που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η γρήγορη αποκατάσταση του θαλασσίου περιβάλλοντος και η αποζημίωση των πληγέντων» ανέφερε ο κ.Πλακιωτάκης.
Σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «τραγελαφικό» τρόπο διαχείρισής τους από την κυβέρνηση και έφερε ως παράδειγμα το Ελληνικό.
«Η κυβέρνηση φάσκει και αντιφάσκει» στο θέμα των επενδύσεων, με αποτέλεσμα να γινόμαστε περίγελος διεθνώς και αυτές οι μεθοδεύσεις έχουν ως αποτέλεσμα να φεύγουν οι επενδυτές από τη χώρα μας.
Η κυβέρνηση πρέπει να έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσουν οι επενδύσεις.
Αν δεν τις πιστεύει, αν δηλαδή υπογράφει από τη μια ότι πρέπει να προχωρήσουν οι επενδύσεις και οι αποκρατικοποιήσεις και από την άλλη τις σαμποτάρει, αντιλαμβάνεστε ότι δεν στέλνουμε το σωστό μήνυμα στο εξωτερικό» τόνισε ο κ.Πλακιωτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης