Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η αλλαγή στην ηγεσία του γερμανικού ΥΠΟΙΚ δεν σημαίνει ότι η Γερμανία θα αλλάξει στάση απέναντι στην Ελλάδα

Παπαδημούλης: Η αλλαγή στην ηγεσία του γερμανικού ΥΠΟΙΚ δεν σημαίνει ότι η Γερμανία θα αλλάξει στάση απέναντι στην Ελλάδα
Τι εκτιμά  ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης,
«Oι ευρωπαϊκοί θεσμοί, η γερμανική και η ελληνική κυβέρνηση επιθυμούν την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, εκτιμώντας ότι η αλλαγή στην ηγεσία του γερμανικού Υπουργείου Οικονομίας δεν σημαίνει πως η Γερμανία θα αλλάξει στάση απέναντι στο ελληνικό πρόγραμμα.
Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στην αυστριακή εφημερίδα "Der Standard" αναφέρει ότι "η ελληνική οικονομία έχει εισέλθει σε φάση ανάπτυξης, κάτι το οποίο αναγνωρίζει και η γερμανική πολιτική ηγεσία" και συμπληρώνει ότι "οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, η γερμανική και η ελληνική κυβέρνηση επιθυμούν την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής".
Μάλιστα, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει ότι δεν πιστεύει ότι η αλλαγή στην ηγεσία του γερμανικού Υπουργείο Οικονομίας σημαίνει πως η Γερμανία θα αλλάξει στάση απέναντι στο ελληνικό πρόγραμμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης