Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Ζητά ψηφοφορία στις 5/11 για το εάν θα υπάρξει συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Ραγκούσης: Ζητά ψηφοφορία στις 5/11 για το εάν θα υπάρξει συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ
Επιστολή προς τους συνυποψήφιους του για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς
Τη διεξαγωγή ψηφοφορίας στις 5 Νοεμβρίου για το εάν ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς είναι «πρόθυμος» να συνεργαστεί είτε με τη Νέα Δημοκρατία, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ζητά ο υποψήφιος για την προεδρία του φορέα, Γιάννης Ραγκούσης.
Σε επιστολή του προς τους συνυποψήφιους του ο κ. Ραγκούσης ζητά «παράλληλα με την εκλογή προέδρου, να διεξαχθεί ψηφοφορία και για δύο κατά τη γνώμη μου πολιτικά ζητήματα στρατηγικής σημασίας».
Το πρώτο θέμα είναι εάν θα υπάρξει «θεσμοθέτηση ή όχι της ανανέωσης»/
Το δεύτερο ζήτημα στο οποίο ζητά να γίνει ψηφοφορία είναι η καθιέρωση των 12 ετών ως ανώτατου ορίου θητειών για έναν βουλευτή και των οκτώ ετών για έναν υπουργό.
Παράλληλα επισημαίνει ότι αμέσως μετά την καταληκτική προθεσμία για την επικύρωση των υποψηφιοτήτων, θα πρέπει «να ξεκινήσουμε την πραγματοποίηση ενός συστηματικού διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων σε κάθε Περιφέρεια».
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μόνον αυτός ο διάλογος θα οδηγήσει στην πολιτικοποίηση της διαδικασίας ίδρυσης του ενιαίου φορέα μας, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να μάθουν και να κρίνουν όποιες πολιτικές απόψεις και σχέδιο έχουμε για τη λύση των προβλημάτων τους, καθώς και για την οργάνωση και λειτουργία του φορέα μας» επισημαίνει ο κ. Ραγκούσης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης