Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος για Κεντροαριστερά: Έχω δηλώσει από τις 5/9 ότι δεν θα εμπλακώ στη διαδικασία υποψηφιοτήτων

Θεοχαρόπουλος για Κεντροαριστερά: Έχω δηλώσει από τις 5/9 ότι δεν θα εμπλακώ στη διαδικασία υποψηφιοτήτων
Τι δήλωσε ο Προέδρος της ΔΗΜΑΡ,  Θ. Θεοχαρόπουλος, για τη δημοσκόπηση που τον εμφανίζει υποψήφιο για την εκλογή αρχηγού στην κεντροαριστερά
«Με πραγματική κατάπληξη είδα δημοσκόπηση της PRORATA για την εκλογή αρχηγού στην κεντροαριστερά όπου εμφανίζεται το όνομα μου ενώ όχι μόνο δεν ήμουν και δεν είμαι υποψήφιος αλλά και έχω δημόσια δηλώσει από τις 5 Σεπτεμβρίου ότι δεν πρόκειται να εμπλακώ στη διαδικασία υποψηφιοτήτων», τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.
Όπως αναφέρει, «σύμφωνα με την ταυτότητα της έρευνας, η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 4 έως και τις 7 Σεπτεμβρίου, συνεπώς για 3 από τις 4 ημέρες της έρευνας μετρούσαν την υποψηφιότητα μου ενώ είχα ήδη ξεκαθαρίσει δημόσια ότι δεν θα είμαι υποψήφιος.
Θα επρόκειτο για αστείο αν δεν ήταν εξαιρετικά προβληματικό και ύποπτο.
Τέτοιες αντιδεοντολογικές ενέργειες πλήττουν την αξιοπιστία των δημοσκοπικών εταιρειών».
Ο κ. Θεοχαρόπουλος υπογραμμίζει ότι «ο κόσμος της κεντροαριστεράς με αφορμή αυτά τα περιστατικά οφείλει να βγάλει τα συμπεράσματα του».
«Προσωπικά συνεχίζω αταλάντευτα να εργάζομαι για έναν ισχυρό ενιαίο φορέα της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου, για μία σύγχρονη, ενωμένη και ανανεωμένη κεντροαριστερά μακριά από λογικές του παρελθόντος», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης