Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε φρούριο μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ - Πάνω από 4 χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός

Σε φρούριο μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ - Πάνω από 4 χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός
Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι αυξημένες περιπολίες αστυνομικών σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης
Σε φρούριο μετατρέπεται σταδιακά η Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.
Περισσότεροι από 4 χιλιάδες αστυνομικοί, όλες δηλαδή οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης θα είναι επί ποδός , όπως επίσης άλλων περιοχών της χώρας, για τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ το ερχόμενο Σάββατο και τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις συνδικάτων, σωματείων και φορέων, το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Από αέρος ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα παρακολουθεί την εξέλιξη των κινητοποιήσεων, ενώ εισαγγελείς (πιθανότατα τρεις) θα επιβλέπουν την αστυνομική επιχείρηση.
Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν αυξημένες περιπολίες αστυνομικών σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ τα επόμενα 24ωρά θα ανακοινωθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας εν όψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ.
Στο πλαίσιο αυτό θα απαγορευτεί σε κεντρικούς δρόμους η στάση και στάθμευση των οχημάτων, ενώ σταδιακά από το μεσημέρι του Σαββάτου θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης