Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Θέλω να κερδίσω γιατί ξέρω πώς να προσφέρω - Τη δουλειά στη μέση δεν την άφησα ποτέ

Καμίνης: Θέλω να κερδίσω γιατί ξέρω πώς να προσφέρω - Τη δουλειά στη μέση δεν την άφησα ποτέ
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας
«Θέλω να κερδίσω γιατί θέλω και ξέρω πώς να προσφέρω», τονίζει στα "Νέα", ο υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.
Ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «ένα αουτσάιντερ που μάλλον τα καταφέρνει», υπενθυμίζει ότι επικράτησε στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014  ενώ δεν θεωρούνταν ο επικρατέστερος, ενώ δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί από τα καθήκοντά του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, αφενός διότι η εντολή που έλαβε από τους πολίτες έχει ορίζοντα το 2019 αφετέρου γιατί, όπως σημειώνει, «τη δουλειά στη μέση δεν την άφησα ποτέ».
Σχετικά με το αν τον φοβίζει ότι δεν διαθέτει ευρύ κομματικό μηχανισμό στήριξης, απαντά ότι πιστεύει στην αυτοοργάνωση και στην κοινωνία των πολιτών και υποστηρίζει ότι «η διαδικασία της εκλογής από τη βάση, από τη φύση της και εξ ορισμού, υπερβαίνει τους μηχανισμούς».
Ο ίδιος, αναφορικά με τη διαδικασίας εκλογής, τάσσεται υπέρ της ηλεκτρονικής και εξ αποστάσεως ψηφοφορίας και σημειώνει πως «είναι στο χέρι των πολιτών να αποδείξουν ότι θέλουν μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, πλειοψηφική στην κοινωνία και με ρεαλιστική προοπτική διακυβέρνησης».
Ακόμη, εκτιμά ότι θα δεχτεί χτυπήματα κάτω από τη μέση και αποδίδει σε «κυκλώματα που ανησυχούν» τις πρώτες επιθέσεις που δέχτηκε όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης