Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέος οικονομικός διευθυντής στη Μοτοδυναμική ο Δημήτριος Μποζάς

Νέος οικονομικός διευθυντής στη Μοτοδυναμική ο Δημήτριος Μποζάς
Η πρόσληψή του θα τεθεί σε ισχύ από 04/09/2017
Η εταιρία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της που απορρέουν από τον υπ' αριθμ. 596/2014 Κανονισμό (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κος. Δημήτριος Μποζάς με βασική ευθύνη την διαχείριση των Οικονομικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου και την αποτελεσματικότερη υποστήριξη των εμπορικών δραστηριοτήτων του.  
O κ. Μποζάς σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και μιλά Αγγλικά.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 ως Accounting Manager στην G-Systems S.A., ενώ το 2005 μεταπήδησε στην Media Saturn στη θέση του Accounting Supervisor. To 2008 ανέλαβε τη θέση του Accounting Manager στην εταιρεία Mars Hellas και τα τελευταία 8 έτη οι αρμοδιότητές του είχαν διευρυνθεί σημαντικά αφού κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην εταιρεία Carglass Hellas - θέση από την οποία πλέον αποχωρεί για να αναλάβει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.
Η πρόσληψη του κου. Μποζά θα τεθεί σε ισχύ από 04/09/2017.
Η κα Άννα Λίζου – Σπυράτου, μέχρι σήμερα Οικονομική Διευθύντρια, θα προσφέρει τις υπηρεσίες της ως Σύμβουλος Διοίκησης συμβάλλοντας στην ομαλή μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης