Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Η Goldman Sachs αναβαθμίζει σε «neutral» τη GoPro – «Ράλι» 5% για τη μετοχή

Η Goldman Sachs αναβαθμίζει σε «neutral» τη GoPro – «Ράλι» 5% για τη μετοχή
Η επενδυτική τράπεζα αύξησε κατακόρυφα την τιμή-στόχο για τη μετοχή της γνωστής κατασκευάστριας φωτογραφικών μηχανών
Σε «neutral» -από «sell»- αναβάθμισε τη σύστασή της για τη μετοχή της GoPro η Goldman Sachs, με αποτέλεσμα η εισηγμένη στον Nasdaq να καταγράφει άνοδο -περί τις 16:00- 3,8% προ-συνεδριακά, στα 10,1 δολάρια, όταν είχε κλείσει χθες τη συνεδρίαση με πτώση 1,4%.
Ταυτόχρονα, η επενδυτική τράπεζα αύξησε κατακόρυφα την τιμή-στόχο για τη μετοχή της γνωστής κατασκευάστριας φωτογραφικών μηχανών, από τα 6,75 στα 10 δολάρια.
Η μετοχή κατέγραψε άνοδο της τάξης του 13% το β’ 3μηνο του 2017, ξεπερνώντας την αντίστοιχη επίδοση (3%) του δείκτη-βαρόμετρου S&P 500.
Η GoPro βρίσκεται επί ποδός για τη νέα της κάμερα «HERO6» το β’ 6μηνο του τρέχοντος έτους, ίσως τον Οκτώβριο, με τους αναλυτές να αναμένουν κύμα πωλήσεων που θα τονώσει τα έσοδα της εταιρείας.
Επισημαίνεται ότι η εταιρεία ανακοίνωσε ζημιές 31 εκατ. δολ. ή 22 σεντς ανά μετοχή το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, έναντι ζημιών 92 εκατ. δολ. ή 66 σεντς ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.
Εξαιρουμένων ορισμένων στοιχείων, η GoPro είχε ζημιές 9 σεντς ανά μετοχή, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών της Wall Street για 25 σεντς ανά μετοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης