Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Η διόρθωση στη Wall Street ξεκίνησε το αποδεικνύουν οι τιμές του VIX

Goldman Sachs: Η διόρθωση στη Wall Street ξεκίνησε το αποδεικνύουν οι τιμές του VIX
Βασιζόμενη σε παρόμοια «ράλι» του S&P 500 κατά το παρελθόν, η Goldman Sachs υπογραμμίζει ότι η διόρθωση που ακολούθησε έφτασε ακόμη και το 4%
Τον κώδωνα του κινδύνου για τις αμερικανικές αγορές κρούει η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα του κόσμου, η Goldman Sachs, σημειώνοντας πως τα στοιχεία για τον χρηματοπιστωτικό κλάδο και η κατακόρυφη αύξηση στις τιμές του «δείκτη φόβου» VIX πάνω από τις 15 μονάδες, αποδεικνύουν ότι έπεται... διόρθωση από τα ιστορικά υψηλά.
Βασιζόμενη σε παρόμοια «ράλι» του S&P 500 κατά το παρελθόν, η Goldman Sachs υπογραμμίζει ότι η διόρθωση που ακολούθησε έφτασε ακόμη και το 4%.
Σε ό,τι αφορά στον δείκτη VIX, σηματοδοτεί ως επίπεδο κινδύνου για τη Wall Street τις 16,2-16,4 μονάδες.
Τα σημεία στήριξης του δείκτη-βαρόμετρου είναι οι 2.448-2.446 μονάδες, ενώ το κατώτερο επίπεδο που «βλέπει» η Goldman είναι οι 2.368 μονάδες, από 2.443 μονάδες που διαπραγματεύεται περί τις 22:20.



Οι κύριοι δείκτες της Wall καταγράφουν σημαντική πτώση κατά τη σημερνή συνεδρίαση, ελέω γεωπολιτικής αβεβαιότητας, αδύναμων μακροοοικονομικών στοιχείων και προειδοποιήσεων για «φούσκα» στον τεχνολογικό κλάδο.











www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης