Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Θα αποτύχουν όσοι επιδιώκουν μετωπική της Δικαιοσύνης με την κυβέρνηση

Παπαδημούλης: Θα αποτύχουν όσοι επιδιώκουν μετωπική της Δικαιοσύνης με την κυβέρνηση
Βλάπτουν τη Δημοκρατία υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – Δικαιοσύνης ιδιαίτερα ύστερα από την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί συστηματικά την πλήρη υποταγή της Δικαιοσύνης αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Όσοι επιδιώκουν μετωπική αντιπαράθεση της Δικαιοσύνης με την κυβέρνηση, ως μοχλό αποσταθεροποίησης, βλάπτουν τη Δημοκρατία και θα αποτύχουν» επεσήμανε με μήνυμα του στο twitter ο κ.Παπαδημούλης.
Στην ανακοίνωση της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων υποστήριζε ότι «συστηματικά και μεθοδικά επιχειρείται εδώ και καιρό η πλήρης υποταγή και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ώστε να λειτουργεί όχι ως ανεξάρτητη εξουσία αλλά ως κυβερνητικός μηχανισμός.
Υπουργοί και βουλευτές εκτοξεύουν καθημερινά αστήρικτες κατηγορίες σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων για μεροληπτικές αποφάσεις και ύπαρξη σκοπιμοτήτων που στόχο έχουν δήθεν την παρεμπόδιση του Κυβερνητικού έργου».
Σττην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων είχε απαντήσει με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου.
«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ως επαγγελματικό σωματείο, καλό θα ήταν να μην παρασύρεται σε ρόλο γραφείου τύπου της ΝΔ», ανέφερε ο Μέγαρο Μαξίμου.
«Η ίδια η ΝΔ όμως και ιδιαίτερα ο κος Μητσοτάκης οφείλουν να απαντήσουν ευθέως για τον πρώην υπουργό και στενό του συνεργάτη:
Έδωσε ο κύριος Αθανασίου χάρη σε έμπορο κοκαΐνης;
Ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη συνεργάτες του μετά από καταθέσεις για πιθανό χρηματισμό;» υπογράμμιζε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης