Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Έως το 2019 θα ανακάμψει θεαματικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Λυσσομανά η ΝΔ γιατί δεν πέσαμε

Παπαδημούλης: Έως το 2019 θα ανακάμψει θεαματικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Λυσσομανά η ΝΔ γιατί δεν πέσαμε
Μπαίνουμε σε μια περίοδο σταθεροποίησης και ανάκαμψης, πρέπει να πέσουν οι τόνοι υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης
Την εκτίμηση πως έως τις επόμενες εκλογές το φθινόπωρο του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ανακάμψει θεαματικά διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι λυσσομανά γιατί δεν της βγήκε ο στόχος της να πέσει η κυβέρνηση.
«Ενώ οι πάντες επισημαίνουν τις θετικές προοπτικές για την Ελλάδα, στην Ελλάδα έχουμε κλιμάκωση έντασης και συγκρούσεων, ποντάρισμα στα αδιέξοδα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρωτίστως και τα φιλικά του μέσα ενημέρωσης, γιατί δε θέλουν να δεχθούν ότι αυτοί χρεοκόπησαν τη χώρα και την έβαλαν στα μνημόνια και ένα αριστερό κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοστατεί, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και να περπατήσει σε δρόμου ανάκαμψης και προκοπής.
Επειδή μπαίνουμε σε μία περίοδο σταθεροποίησης και ανάκαμψης, χρειάζεται να υπάρξει και μία εκλογίκευση της πολιτικής αντιπαράθεσης, να κατέβουν οι τόνοι και κυρίως η αντιπαράθεση να στραφεί σε αυτά που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη, δηλαδή στις δουλειές, τη μείωση της ανεργίας, τη σταθεροποίηση και βελτίωση του εισοδήματός του, τη δημιουργία βάσιμης ελπίδας ότι τα πράγματα θα φτιάξουν» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Παπαδημούλης.
Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης για την αντιπαράθεση της με τη Δικαιοσύνη, ο κ.Παπαδημούλης έκανε λόγο για ανόητα επιχειρήματα.
«Η κριτική σε μία συγκεκριμένη δικαστική απόφαση είναι κατά τη γνώμη μου εύλογη και είναι και συνταγματικό δικαίωμα.
Όσοι λένε ότι η κριτική στη συγκεκριμένη απόφαση είναι γενικευμένη επίθεση στη Δικαιοσύνη και ψέματα λένε και ζημιά στη Δικαιοσύνη προκαλούν και ζημιά στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, γιατί μέσα στη συνταγματική μας τάξη, που προβλέπει διάκριση των εξουσιών - επομένως σεβασμό και εφαρμογή όλων των δικαστικών αποφάσεων, είτε συμφωνεί κανείς ή όχι - οργανικό στοιχείο είναι ότι όλες οι εξουσίες  και η νομοθετική και η εκτελεστική και η δικαστική - τελούν υπό την κρίση των πολιτών» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης