Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παράνομη ναύλωση επαγγελματικού πλοίου αναψυχής στην Μύκονο

Παράνομη ναύλωση επαγγελματικού πλοίου αναψυχής  στην Μύκονο
Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας
Νέα επιτυχία είχε το Λιμενικό Σώμα, στην καταπολέμηση των παράνομων ναυλώσεων, βάσει των αυστηρών οδηγιών που έχει δώσει για την πάταξη του φαινομένου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Αυτή τη φορά, όπως αναφέρετι σε σχετική ανακοίνωση, σε έλεγχο που έκαναν τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου, διαπιστώθηκε παράνομη ναύλωση του Commercial Yacht ''CARPE DIEM 5'', σημαίας Τουρκίας.
Από το ναυλοσύμφωνο, προέκυπτε ότι ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.
Το ''CARPE DIEM 5'' είχε εκναυλωθεί έναντι ποσού 50.000 ευρώ, από 9 αλλοδαπούς, για το χρονικό διάστημα από 26/06/2017 έως 03/07/2017.
Από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ επίσης κινήθηκε η διαδικασία επιβολής ποινικών κυρώσεων κατά του πλοιάρχου του εν λόγω σκάφους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης